aparici-boiler-elektrisch

Aparici Elektrische boiler, slim en zuinig

Aparici Elektrische boiler, slim en zuinig. Met de aanschaf van deze boiler doet u een goede aankoop waar u tijdenlang geen omkijk meer naar zult hebben. Voor grote en de kleinere projecten is dit ideaal want de Aparici is vrijwel geen onderhoud. En dit scheelt tijd en geld.

Montage horizontaal, verticaal, 3 positioneel

Aparici-ECO-Smart-elektrische-boiler
horizontaal, verticaal, 3 positioneel

Het mooie van deze boiler is dat deze horizontaal, verticaal in drie posities te monteren is. Wat in de meeste gevallen ideaal is. Denk bijvoorbeeld aan krappe ruimtes of juist ruimte te besparen. Voor projecten zoals appartementen, tiny woningen, campings en vakantiewoningen een slimme keus om te installeren.

Droge weerstand

De boiler is voorzien van een droge weerstand die dus niet in aanraking komt met water. Hierdoor ontstaat er veel minder kalk. En het apparaat heeft daardoor een langere levensduur.

Twee Elektronische magnesium anodes

Met de twee elektronische magnesium anodes is de boiler nog slimmer, het is niet nodig om elke twee jaar anodes te verwisselen. Wat bij andere boilers wel het geval is. Deze Elektronische anodes hebben een lange levensduur en gaat vijf keer langer mee. Een groot voordeel is dus dat er minimaal onderhoud is.

Elektronische-anode-aparici
Elektronische magnesium anode

In vierkant of rond model

Aparici heeft boilers ontwikkeld verkrijgbaar in rond of vierkant model. Het vierkante model, de Eficiente Plus SMART, heeft een diepte van maar 27,5 centimeter. En maakt het daarom geschikt in kleine ruimtes of weg te werken in een kast.

Het ronde model, de RXI serie heeft in principe dezelfde eigenschappen als het vierkante model. Bovendien hebben beide modellen Energielabel B, Smartcontroller en zijn zuinig.

Smartcontroller

Verder heeft Aparici een Smart controller toegevoegd. Hierbij meet deze modus de eerste week het gebruik van uw warme water. Na een week zal hij doorgaan op de meest zuinige manier. Het zelflerend systeem is daarom een prachtige oplossing voor de zuinige werking.

Tijd en geld besparen met minimaal onderhoud

Met de bovenstaande informatie kunt u dus tijd en geld besparen omdat er minimaal onderhoud is aan deze slimme en zuinige Aparici. Met die reden is het voor installateurs ideaal, want dan is het niet nodig om elke keer op pad te gaan om boilers te onderhouden.

Aparici produceert al meer dan 75 jaar boilers in Spanje en is in het thuisland een populair A merk. In Nederland ook el enige tijd op de markt.

Nog even op een rij

  • Vierkant en Rond model
  • Smart controller
  • Twee elektronische magnesium anodes
  • Energielabel B
  • Onderhoudsarm
  • Bespaar tijd
  • Projecten groot en klein
  • instelbaar vermogen naar 750watt, 1200watt, 2000Watt

Als u op zoek bent naar een boiler die niet veel onderhoud kost, zoek dan niet verder. U heeft nu DE ideale Elektrische boiler gevonden. In onze webshop meer informatie en bestellen bij de link Elektrische boiler Aparici.