photovoltaic, energy, electricity-2799982.jpg

Aparici PV boiler zowel op zonnepanelen en elektra aan te sluiten

Met de lancering van de Hybride SOL heeft Aparici een prachtige boiler vervaardigd. Deze is zowel op zonnepanelen als op elektra aan te sluiten. Voor het Nederlandse klimaat is dit een ideale oplossing als de zon niet schijnt. Op deze manier heb je altijd warm water.

Hybride pv boiler met smart controller

In de boiler zit een Hybride Smart controller welke automatisch de stroom regelt van het stroomnetwerk of stroom van het zonnepaneel. Zonnestroom gaat altijd voor dan stroom van het netwerk. Maar het is met deze boiler ook mogelijk om handmatig te kiezen wat er nodig is.

Geen aparte inverter nodig

Een ander voordeel is dat er geen aparte inverter nodig is want deze is al aanwezig in de speciale pv controller. Zo kan je de zonnepanelen rechtstreeks aansluiten op de boiler en dat scheelt weer flink in de portemonnee. Daarnaast is er nog een anti legionella functie aanwezig en nog veel meer veiligheidsfuncties.

Daarom is deze boiler zeer geschikt voor vakantiewoningen of andere woningen waar niet het hele jaar iemand aanwezig is.

Altijd warm water voorhanden

Met deze slimme energiezuinige boiler is er altijd (gratis) warm water voorhanden. Lekker douchen of warm water in de keuken. Uiteindelijk is dit een slimme aanschaf die dan ook snel terugverdiend wordt.

Waar kan ik deze SOL Hybrid aanschaffen?

Als je enthousiast bent geworden en je wilt hier meer over weten. In de webshop bij ECOtopper eenvoudig online bestellen. Hier is nog veel meer informatie te vinden. Klik op Aparici SOL Hybrid om er te komen.