Arca-propaan-butaan-geiser

Arca, butaan propaan geiser

Arca, de geiser die zowel op Butaan als op Propaan werkt. Hiermee is er snel water te creëren als er niet in de buurt een stroompunt is om aan te sluiten. Want de ontsteking gebeurd met behulp van batterijen. Dus op elke locatie is warm water te maken met deze handige Arca geyser van 11 liter. Ook het hoge rendement van meer dan 85% zeer efficiënt.

Kiwa gekeurd en CE gecertificeerd

Zeer veilig te noemen omdat ze aan de Europese Verordening Gastoestellen EN216/426 voldoen. Dit wordt ook wel GAR genoemd en daarnaast heeft de KIWA ze ook nog eens gekeurd. Ze mogen dus in heel Europa verkocht worden. Daarnaast is de Arca geiser CE gecertificeerd, dus zijn ze ook nog eens voorzien van een van een CE-certificaat.

Je kunt wel stellen hiermee dat je echt een veilig apparaat hiermee aanschaft waar je op kunt vertrouwen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij WarmteshopEU voorop.

Een ander voordeel is dat het apparaat een lage stikstof uitstoot afgeeft en ook wel Low NOx genoemd. En uitgerust met met een terugslagbeveiliging, modulerende temperatuur en waterdruk.

Ideaal op de bouw, tijdelijke woningen en zomerhuisjes

Je hebt met dit apparaat op elke locatie snel en direct warm water. En dat maakt het ideaal op de bouw, bijvoorbeeld in de bouwkeet of een mobiele douchecabine. Maar ook in tijdelijke woningen, tiny houses, zomerhuisjes, stacaravans, een boot en nog veel meer is het een perfecte oplossing.

Belangrijk is wel om de Geiser op een goed te ventileren plek neer te zetten. Met de rookgas afvoer naar buiten toe. Verder werkt deze geyser Arca op propaan of butaan. Er is dus geen aardgas nodig.

Als je dus warm water nodig hebt en niet in de buurt zit van elektriciteit dan kan je wel zeggen dat dit een goede aanschaf is. Hiermee heb je een veilig en betrouwbaar apparaat in huis.

Arca geiser kortom

  • Low NOx
  • 11 liter
  • Geschikt op bouwplaats, tiny woning, boten
  • Propaan of butaan
  • Voorzien van CE certificaat
  • Gekeurd door KIWA
  • Efficiency meer dan 85%

Bestel in de webshop en binnen twee werkdagen bij je afgeleverd. Klik hier voor Arca Geiser.