wandmat-decoratie-kunsthaag

De groene kunsthaag showroom van Beuken

Firma Beuken wilde graag een mooiere showroom om de keukens beter te kunnen showen aan klanten. Maar ze wisten niet zo goed hoe ze dit moesten aanpakken. Ze waren al een tijdje aan het zoeken totdat iemand een tip gaf over Kunsthagen. Deze kennis vertelde dat je met kunststof wandmatten echt fraaie decoratie kon maken. En zo geschiedde dat hij terecht kwam bij KunsthaagEU.

Ze wisten niet van het bestaan af en hadden dit nog nooit ergens gezien. Op de website van KunsthaagEU zagen ze verschillende wandmatten en konden ze geen beslissing nemen welke ze nou moesten aanschaffen. Vervolgens hebben ze contact opgenomen en kregen ze een goed advies.

Laaiend enthousiast

Daarna zijn er een aantal jungle wandmatten aangeschaft, deze hebben een volle dekking. Hierdoor heb je geen achtergrondscherm meer nodig. De achtergrond is meteen bedekt. Daarnaast is er direct een prachtig resultaat te zien, ja het oog wil ook wat. En de keuken showroom werd echt heel vrolijk hierdoor. Ja, ze waren laaiend enthousiast zo ook de klanten.

Kunsthaag monteren is eenvoudig

Wat ook leuk is van deze wandmatten is dat ze echt heel gemakkelijk zelf zijn op te hangen. Dit heeft het bedrijf ook zelf gedaan. Dit was kostenbesparend en al met al waren ze dan ook niet duur uit. Duurzaam is het eveneens, omdat het blijvend groen is en heel erg lang meegaat.

Kunsthaag Wandmatten zijn

  • Zeer eenvoudig op te hangen
  • Duurzaam en voordelig
  • Fraai in de showroom van uw winkel of bedrijf
  • Hebben een volle dekking
  • Hoge kwaliteit

Wilt u ook net als firma Beuken een representatieve showroom? Neem dan eens contact op met Kunsthaag via de shop www.kunsthaag.eu.

kunsthaag-showroom
Kunsthaag showroom decoratie