spray, water, wave-5184613.jpg

Elektrische boiler met zonnepanelen in Spanje voor warm water

Warm water in Spanje is met een elektrische boiler die je rechtstreeks op zonnepanelen aansluit een prachtige oplossing. Met zoveel zon in Spanje is hiermee een ideale situatie. Met deze Aparici Sol is dit een uitstekend alternatief voor je warme water.

Natuurlijk is het ook mogelijk om warm water te maken met een boiler op elektra of gasgeiser. Ook een zonneboiler zou een oplossing kunnen zijn. Maar elke keuze heeft natuurlijk zijn voordeel of nadeel.

Aparici SOL, ook zeer geschikt bij Off Grid

Met de Aparici SOL serie elektrische boilers die je rechtstreeks aansluit op zonnepanelen zonder inverter. Dit is echt een prima alternatief en ook zeer zuinig. Denk ook aan een off grid situatie waarbij je niet bent aangesloten op de netwerken zoals elektra en water.

Deze boiler is voorzien van 2 indirecte verwarmingselementen van 30V en 60V. Je kunt dus 2 panelen of 4 panelen van 24V rechtstreeks op de Aparici SOL elektrische boiler aansluiten.

  • Geen ingewikkelde dingen
  • Montage zowel horizontaal als verticaal
  • Droge weerstand, dus geen contact met water
  • Eenvoudig in gebruik
  • Voordelig en zuinig
  • Warmte met de zon
  • Dus 100% ECO !

Zeer laag energieverbruik

Daarnaast hebben een SMART ECO controller welke zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Ze zijn eigenlijk een aangepaste versie van de Aparici RXI serie. Hiermee heeft de Aparici RXI serie dan ook een energielabel A en B gekregen.

Aparici-SOL-solar-termo

Ideale situatie in Spanje

Kortom voor Spanjaarden is dit een zeer slimme keuze aangezien de vele zonne uren.

Waar kan ik deze boiler aanschaffen?

in Spanje te koop in de online shop via de link Termo placa solar. Hier kan je terecht in het Nederlands, Spaans, Frans en Engels. Dus bij vragen stuur gerust een mail.

aparici-30-liter
Aparici Sol