Elektrische Boilers op zonne-energie is nu mogelijk

Aparici heeft onlangs een nieuwe elektrische boiler gelanceerd. De Aparici SOL Hybride. Deze elektrische boiler kan men zowel aansluiten op een zonnepaneel als op het normale stroom netwerk. Dit is ideaal voor het Nederlandse klimaat waar het niet altijd mooi weer is en men op deze wijze toch altijd warm water ter beschikking heeft. Warm water is immers heel belangrijk om te hebben.

Hybride met smart controller

De Aparici SOL hybride elektrische boiler is voorzien van een Hybride Smart Controller. Deze Hybride Smart Controller regelt automatisch of de boiler stroom krijgt van het zonnepaneel of het traditionele stroomnetwerk. Uiteraard gaat de zonne stroom altijd voor op de stroom van het netwerk. Ook is het mogelijk handmatig te kiezen voor alleen zonnestroom of alleen netwerk stroom. Een aparte inverter is niet nodig. De zonnepanelen kunnen rechtstreeks op de elektrische SOL boiler worden aangesloten. Dat scheelt weer flink in de kosten. De SOL hybride boiler heeft daarnaast nog een anti legionella funktie die legionella helpt voorkomen. Hiermee is de SOL hybride boiler ook ideaal voor plaatsing in vakantie woningen of andere plaatsen waar niet het gehele jaar iemand gebruikt maakt van een boiler

Alleen de boiler of compleet pakket

De Aparici SOL Hybride elektrische boiler wordt verkocht door Warmteshop.EU. U vind ze in deze link. De boiler is verkrijgbaar als losse boiler of in combinatie met een zonnepanelen pakket. In dat pakket zit dat 2 zonnepanelen, voldoende elektrische kabel, zekeringen en connectoren. Hiermee heeft u de meeste onderdelen meteen als in huis.

1 gedachte over “Elektrische Boilers op zonne-energie is nu mogelijk”

Reacties zijn gesloten.