masia malagana

Holistisch centrum Masia Malagana in Castellon

In de provincie Castellon bevinden zich enkele Nederlanders die een Bed & Breakfast, appartement, of overnachting met therapie of retraites aanbieden. Dit vinden wij uiteraard heel uitzonderlijk en we willen hen dan ook graag introduceren.

Johnny en Daniella

We starten de kennismaking met Johnny en Daniëlla van Masia Malagana. Na ruim tweeënhalf jaar als nomaden te hebben geleefd, bracht hun oude Mercedes bus, waarin zij woonden en reisden, hen naar het bergachtige provincie Castellon.

Daar ontdekten zij hun ideale locatie; een 18e-eeuwse Masia op 600 meter hoogte in het gastvrije dorpje Sierra Engarceran, gelegen in de bergachtige provincie Castellón, met uitzicht op de hoogste berg van Castellon, de Penyagolosa.

Holistisch Centrum Masia Malagana “In 2019 hebben wij ons Holistisch Centrum Masia Malagana opgericht. Volledig autarkisch en milieuvriendelijk, want wat goed is voor Moeder Aarde, is goed voor ons.

We zijn nog steeds onder de indruk van de overweldigende natuur die deze provincie te bieden heeft en leven volledig op in het vertraagde leven op het platteland.

Daarnaast heeft Castellon een fascinerende kustlijn waar wij ons in de zomer tussen de vakantie vierende Spanjaarden volkomen thuis voelen!”

Daniella, deel eens wat over jezelf

“In Nederland had ik jarenlang een eigen praktijk. Mijn Sjamanistische helende vaardigheden heb ik verworven bij Sjamaan Altaiskaya Byelka. Ik ben door de Academie voor Vuurlopen en Transpersoonlijke Educatie Definest opgeleid tot Womb Keeper en Conscious Breathwork Practitioner.

“Verder heb ik mijn Reiki Master behaald en de opleiding tot Holistisch Therapeut afgerond. Als Medium heb ik me verder ontwikkeld tot Luisterkindwerker en ben ik tevens Dierentolk”.

Johnny, vertel eens wat meer over jezelf

“In Nederland was ik jarenlang actief in de dienst- en zorgverlening. Van het beveiligen van VIPS en Koninklijke personen tot het vervoer van en het werken met gedetineerden”.

“Als Pedagogisch Medewerker binnen Jeugdzorg en persoonlijk begeleider op een woongroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking, heb ik mijn pedagogische- en leiderskwaliteiten verder ontwikkeld.”

Johnny heeft Reiki 2 behaald en geeft samen met Daniëlla diverse healingen. Tevens heeft hij verschillende sjamanistische en energetische jaartrainingen gevolgd. Hij is dan ook een échte aard(se)man!

Wat je kunt verwachten bij Masia Malagana

 • Opstellingen
 • Mini-Retraite
 • Soul Retrieval
 • Ademsessies
 • Rite of the Womb
 • Reading & Healing
 • Gesprek met de ziel
 • Medium consult
 • Healing op afstand
 • Inspiratieweken
 • Online evenementen
 • Zowel online als op afspraak in ons Holistisch Centrum

Onze gasten kiezen voor Masia Malagana omdat wij met volledige aandacht en bezieling in het leven staan, en dat is voelbaar. Bovendien verblijf je hier gedurende een Inspiratieweek of mini-retraite heel privé met z’n tweeën of alleen, en dat wordt als uiterst aangenaam ervaren.

Wil jij ook deelnemen aan een retraite?

Wanneer je deelneemt aan een Inspiratieweek of mini-retraite, word je tijdens je verblijf volledig en goed verzorgd. Onze keuken is plantaardig en zoveel mogelijk biologisch. Contact opnemen kan via deze link van mooicastellon.nl.