kunsthaag op rol

Kunsthaag op rol in uw horeca

Kunsthagen op rol zijn ideaal voor in de horeca. Maar ook de jungle matten worden veel toegepast in de horeca, café en in bedrijven. Je ziet ze veel in de ontvangstruimtes bij binnenkomst van het bedrijf. Vaak is dit de smaakmaker en de eerste indruk van het bedrijf. Daarom is het goed op te letten waar u de kunsthagen en junglematten koopt. Kwaliteit is erg belangrijk voor een lange levensduur. Vooral als ze ook buiten gebruikt worden of er zonlicht op schijnt.

Creëer een groene omgeving van rust.

De jungle matten en kunsthagen zijn perfect om een ideale omgeving te creëren. Het groen maakt de mensen rustig en krijgen een vertrouwd gevoel. Dat is belangrijk in de horeca en bij bedrijven. Niet voor niks worden de kunsthagen van Kunsthaag.EU al jaren lang aangekocht en gebruikt zowel buiten als binnen. Ook ziet u de jungle matten en kunsthagen op rol vaan terug op tv. Bijvoorbeeld bij evenementen of in studio´s waar ze als decoratie vaak terugkomen. Ook op diverse beurzen wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de hagen van Kunsthaag.EU. U heeft ze vast al eens in het echt gezien.

Eenvoudig te monteren.

De kunsthagen zijn meestal opgebouwd uit verschillende matten die aan elkaar gekoppeld worden. Zo is de 3×1 meter kunsthaag op rol opgebouwd uit 4 lagen van 25 cm hoog. Je kan ze eenvoudig uit elkaar klikken en weer op een andere manier aan elkaar klikken. Op deze manier is hij eigenlijk overal wel te plaatsen. Mocht het net niet uitkomen dan kan je ze gewoon met een schaar kort knippen. Montage aan de muur of balkon kan eenvoudig met bundelbandjes. Deze zijn er als optie meteen bij te bestellen.

Meer weten over de kunsthagen van Kunsthaag.EU? Kijk eens op hun website via deze link.