wanddoek-decoratie

Maak je tuin klaar voor het mooie weer en hang eens een wanddoek op

Met toevoeging van een pvc wanddoek aan de schutting kan jij straks lekker achterover hangen. Want eenmaal opgehangen hoef je niets meer te doen. Een wanddoek ophangen aan de wand in het interieur of buiten is slim, want je hebt in een klap een flinke afmeting bedekt.

Duurzaam en voordelige wanddoeken

Bij KunsthaagEU zijn de wanddoeken best voordelig en hoef je niet diep in de buidel te tasten. Zo blijft tuindecoratie nog leuk en daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam. Waarom? Omdat deze full color doeken kleurbestendig zijn. Daarnaast zijn ze watervast en dat is tevens een groot voordeel te noemen. Hier heb je echt nog veel en ook lang plezier van, dat wil je toch?

wanddoek-beach-pbc
Maak je tuin zomerklaar

Simpel en snel ophangen, Voorgemonteerde ringen

Wat hebben wij het makkelijk gemaakt want de tuindoeken worden geleverd met voorgemonteerde ringen. Hiermee kan je ze echt heel makkelijk ophangen aan de wand. Er is overal wel een plek voor te vinden waar dit fraaie en gezellige doek kan worden opgehangen. Maak daarom je tuin zomerklaar en je hoeft niets meer te doen.

Verschillende afmetingen

Natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Of je nou een groot wanddoek wil van 2x2meter of 1x2meter, tevens een doorkijkje van 1.20×0.80 is heel gezellig. Een groot doek voor in de veranda of overkapping met een afbeelding van een Boeddha, Waterval, Koeien in Weiland of een Bloemenveld. Je wordt direct vrolijk bij het zien van de mooie heldere kleuren van dit doek.

Waarom een Pvc Wanddoek?

  • Voordelig en duurzaam
  • Eenvoudig ophangen
  • Leuk om als kado weg te geven
  • Verschillende afmetingen
  • Full color
  • Vrolijke wanddecoratie in Veranda, overkapping of schutting
  • Geen onderhoud

Start vandaag met de voorbereiding van je tuin en maak de schutting mooi met een pvc poster, tuindoek, wanddoek of hoe je het maar noemen wil. Online bestellen en binnen een paar dagen afgeleverd. Maak het jezelf makkelijk met deze onderhoudsarme oplossing. In de webshop van KunsthaagEU te bestellen via Pvc Wanddoek.

doorkijkje-bos-meer
Doorkijkje bos en meer pvc wanddoek