kunsthaag-badkamer

Met de Kunsthaag je eigen verticale tuin

Met de Kunsthaag je eigen verticale tuin. Dit is beslist een waanzinnig idee als wanddecoratie voor interieur en buiten. Zowel op de werkvloer als in de leefomgeving bij je thuis is er de ultieme uitstraling te maken. Niet alleen ontspannen maar ook rustgevend. wordt er Tegenwoordig is een saaie muur niet meer nodig met fraaie wanddecoratie.

Tegenwoordig komen we een groene wand overal tegen en zijn er diverse benamingen zoals: Junglewand, verticale tuin, jungle muur, plantenwand. groene muur. Dit is allemaal te maken met een Kunsthaag. Als je wilt dat het bijna echt lijkt dan is dit een prima keuze. Bij KunsthaagEU zijn de wandmatten verkrijgbaar in afmeting van 1×1 meter of matjes van 50x50cm. Of een Kunsthaag Laurier op rol van 1×3 meter. Deze rol je uit en ophangen.

Junglewand voor buitengebruik en interieur

Als wanddecoratie is de 3D wandmat uitermate geschikt. Een mooie geluiddempende oplossing aan de saaie muur binnenshuis. Op de werkvloer of je thuiskantoor. Tevens is de buitenomgeving tegenwoordig een verlenging van de woonkamer en kan je het eenvoudig mixen. Het leuke is dat je met diverse wandmatten mooie kleuren kunt maken. In landen zoals Portugal en Spanje zijn ze al wat langer te zien.

Groene wand op kantoor

Tegenwoordig willen steeds meer bedrijven gezelligheid en sfeer creƫren op de werkvloer. Want het is belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontspannen en in een gezellige omgeving kunnen werken. Ook bezoekers zullen positief verbaasd reageren hoe mooi een groene wand oogt. Een ander voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn, dus ophangen en geen kijk meer naar.

In de haarsalons een groen interieur

Steeds meer haarsalons, kapsalons hangen kunst wandmatten aan de wand. Want het is namelijk gebleken dat klanten dit erg leuk vinden en zich al snel op hun gemak voelen. Op deze manier ontstaat er veel gezelligheid en dit is met een paar wandmatten al heel fraai te maken.

De kunsthaag wandmatten hebben een volle dekking en hoge kwaliteit die dan ook erg lang mee gaan. Je zult hier lang plezier van hebben. Door de volle dekking is er geen achtergrond meer te zien. En ze zijn naar elk gewenst formaat te maken. Verder zijn dit eenvoudige do it yourself, DIY matten, je kunt ze zelf monteren. Hiermee bespaar je kosten van een tuinman en is het een goede investering. Je eigen junglewand maak je zelf.

  • Duurzame oplossing
  • Hoge kwaliteit
  • Snel en eenvoudig resultaat
  • Goede investering
  • Sfeerverhogend
  • Voor interieur en buiten

Als je na bovenstaande informatie nu ook je eigen verticale tuin of een jungle muur wilt maken bezoek dan de website. In de webshop kan je 24 / 7 inspiratie op doen en shoppen, www.kunsthaag.eu.