castellon-costa-azahr

Op vakantie? Ontdek de regio Castellon aan de Costa Azahar

Als je ook zo aan vakantie toe bent dan moet je toch echt eens nader kennis maken met de regio Castellon aan de Costa Azahar. Hier wordt veel over geschreven. En de Costa is veel meer dan alleen de kust. In de provincie Castellon is zoveel meer te beleven dan je nooit had kunnen denken.

Zeer groen binnenland

Als je eens een ander pad neemt en richting het binnenland gaat dan kom je in een overweldigende natuur. Bijvoorbeeld in de Sierre Espedan. Veel leuke dorpjes en prachtige wandelroutes. Ook motorrijders kunnen hun hart ophalen met de mooie slingerweggetjes door de bergen.

Of bezoek Desierto de las Palmes met mooie oude ruïnes nog uit vroegere tijden. Geniet van de flora en fauna die het mooie binnenland van Castellon rijk is.

Voordelig op een terrasje zitten

Ook kan je hier nog voordelig op een terrasje zitten en een heerlijk drankje consumeren. Genieten van de Spaanse hospitality. Of je nou een complete maaltijd wilt nuttigen in de middag of gewoon tapas of een montadito. Het kan allemaal.

Voor een kop koffie hoef je helemaal niet diep in de buidel te tasten, dat kost nog geen €2 en de Spanjaard drinkt dan ook vaak zijn koffie buiten de deur.

Vrijstaande vakantiewoning met zwembad huren?

We kunnen ons zo voorstellen dat je gewoon rust wilt hebben. Lekker in je eigen vakantiewoning met privé zwembad. In het binnenland van Costa del Azahar waar het rustig is, genieten van de vogels en de vrijheid. Niemand die je lastig valt. En nooit ver weg van het strand en dorpjes. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken en luxe voorzien.

Je eigen Spaanse woning kopen?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden, een voordelig appartement in Moncofa kost momenteel rond €80.000. In Alcossebre, nabij Peniscola zijn ook nog voldoende betaalbare appartement of chalets te koop. Een goede voorbereiding en struinen op internet kan al aardig wat opleveren. MooiCastellon heeft al diverse kennissen en vrienden kunnen helpen met het vinden en regelen van een vakantiewoning.

Castellon even op een rij

  • onaangetaste provincie
  • betaalbaar
  • koopwoningen ook betaalbaar
  • heerlijk klimaat
  • rust en ruimte
  • gezellig
  • voor iedereen wat te doen
  • heerlijke hiken en biken
  • een must voor vogelaars

Klinkt er mooi allemaal. Waar vind ik meer info?

We kunnen ons zo voorstellen dat je nu wild enthousiast bent geworden. Dat zijn wij al jaren die van deze schoonheid mogen genieten. Bezoek de website voor meer info, advies via de link Mooicastellon.nl. en laat je verrassen.