man, waterfalls, bathe-2150164.jpg

Warm water op de camping met de 30 liter, 750watt boiler

Met de Elektrische boiler 30 liter, 750 watt is er warm water op de camping te creƫren. Vanwege het lage vermogen een ideale oplossing voor de camping of boot. Een slimme aankoop want energiezuinig en een slimme boiler.

Waarom deze Camping boiler Aparici aanschaffen?

Omdat hij dus energiezuinig is en daarnaast een SMART controller heeft. Verder heeft de boiler een droge weerstand en twee elektronische anodes. De weerstand komt niet in direct contact met water. Daardoor komt er minder kalkvorming in het apparaat. Hiermee zeggen wij dus dat het apparaat niet veel onderhoud nodig heeft.

Verder kan je deze Aparici zowel horizontaal als verticaal monteren. En dat is op veel plekken ideaal. Naast dat het Energielabel A is kan de je boiler zowel op 750watt als 1500watt instellen.

aparici-30-liter
Warm water op de camping, 30 liter Aparici

Warmt snel op

Het voordeel van een 30 liter boiler is dat deze ook weer snel opwarmt. Je hoeft nooit lang te wachten op nog meer warm water. Op de camping of op de boot is dit toch ideaal? Even een heerlijke warme douche of een afwasje doen. In je chalet of vakantiewoning is een laag vermogen boiler een ideale oplossing.

Smart controller

Tevens maakt de SMART controller er een zeer slimme boiler van. Want deze meet de eerste periode jou energieverbruik. Daarna gaat deze door in de meest zuinige stand. Dit is dan ook de reden dat het een Energiezuinig apparaat is waarmee dus aanzienlijk bespaard kan worden. Maar de boiler is natuurlijk ook handmatig in te stellen.

Als je dus op een simpele en zuinige manier op de camping warm water nodig hebt dan biedt de Aparici Elektrische boiler 30 liter een uitkomst.

Omdat hij dus snel opwarmt, smart controller heeft, horizontaal en verticaal monteren, voorzien van 2 tanks, droge weerstand, 2 elektronische anodes kunnen dit de redenen zijn om aan te schaffen.

Waar koop ik deze 30 liter Aparici boiler 750watt?

In de webshop eenvoudig bestellen vanaf de camping of thuis en binnen 2 werkdagen komt de vervoerder bij je langs. Bij ECOtopper is de oplossing voor warm water. Meer prijzen en informatie is via deze link te vinden ECOtopper.nl.

warm-water
ECOtopper, Warm water